Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Désirée Vergers

‘Wil je op weg naar de beste versie van jezelf? Zowel fysiek als mentaal? Dan help ik je graag. Als coach, personal trainer en voedingsdeskundige met vele jaren ervaring kan ik je helpen om optimaal te functioneren, presteren en genieten. Om in balans te raken, is het van groot belang om van een verslaving af te komen. Roken is enorm verslavend en staat het vrij kunnen leven in de weg. In november 2019 heb ik de opleiding stoppen-met-rokencoach bij Medipro succesvol afgerond. Mijn motto is “beweeg je vrij en leef!” Ik vergelijk het doorbreken van een verslaving met het beklimmen van een berg. Samen, met pieken en dalen, klim ik graag mee op jouw berg.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105893286