Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Edith Jansen

Dus jij denkt er over na om te stoppen met roken? Mocht er nog twijfel zijn om een poging te wagen, stel jezelf dan je vraag: Stel dat het lukt? Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te stoppen met roken. Voor de ene persoon is het alleen een grotere uitdaging dan voor de ander. De grote vraag is durf jij de uitdaging aan te gaan? Als je rookt heb je namelijk te maken met een lichamelijke en een geestelijke verslaving. Tijdens de coaching gaan we een plan maken en bespreken we je moeilijke momenten. Ik wil je graag begeleiden bij de weg naar een rookvrij leven.   Maar wie ben ik dan?  Sinds 2009 ben ik werkzaam als stoppen met roken coach en ik heb dus al heel veel mensen begeleid bij het stoppen met roken. Eerst in de functie als longverpleegkundige in het ziekenhuis en later als stoppen met roken coach en trainer. In het ziekenhuis sprak ik veel mensen die op jonge leeftijd waren begonnen met roken en zonder dat ze het toen beseften al heel snel verslaafd waren aan de sigaret. Zij moesten écht stoppen voor hun gezondheid. Misschien geldt dat ook wel voor jou? Als je jong bent dan denk je snel “Ach, ik leef nu”, maar als je wat ouder wordt ga je er vaak wel anders over nadenken. Het is bewezen dat je 10 maal meer kans hebt dat je stopt met roken met begeleiding. Als jij besluit om jezelf aan te melden dan ben je van harte welkom! Of de begeleiding nu is in mijn praktijk in Breda, via beeldbellen of telefonisch.