Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Farzanna Faqiri

Als leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut begeleid en motiveer ik mensen om hun gezondheid te verbeteren. De pijlers waar ik mij op richt zijn: voeding, stressmanagement, suppletie, ontspanning en beweging. Stoppen met roken is daar een belangrijk onderdeel van. Ik geloof dat iedereen in staat is om te stoppen met roken. En ik kan je daarbij helpen. Want met de juiste ondersteuning en motivatie kan je het roken voorgoed achter je laten. Samen maken we een persoonlijk stopplan dat bij jou past. Het doel is jouw rookgewoonten te doorbreken en om rookvrij te blijven op de lange termijn.