Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Frans Brouwers

‘Mijn missie als leefstijlcoach is dat ik mensen help om gezonder en langer gezond te leven. Stoppen met roken is hierbij de snelste manier om gezondheidswinst te behalen. Mijn expertise zit vooral in gedragsverandering en stress reductie. Ondersteuning door een coach helpt je enorm om jouw gedragsverandering ook daadwerkelijk vorm te geven. En je hebt veel meer kans dat jouw stoppoging succesvol is, zodat je definitief als niet-roker verder door het leven kunt. 30 jaar geleden ben ik zelf gestopt met roken en sindsdien ben ik overtuigd niet-roker. Als voormalig roker weet ik hoe lastig stoppen voor veel rokers is. Maar geloof me, stoppen met roken is het beste besluit dat je in je leven kunt nemen.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18104878886