Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Gülcan Aktas

Hallo, ik ben Gülcan Aktas. Het is mijn passie om mensen te helpen om rookvrij te worden. Hiermee creëren we een gezondere toekomst. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te stoppen met roken en een gezonder leven te leiden. Ik word enthousiast van de positieve veranderingen die ik zie bij mijn cliënten. Het is daarom heel inspirerend om mensen te helpen met het bereiken van hun doelen. Naast mijn expertise als stoppen met roken coach, heb ik een achtergrond in de psychologie en ben ik gespecialiseerd als budget-, en loopbaancoach. Ben jij klaar met die sigaretten? Dan sta ik klaar om je te begeleiden. Samen zullen we stappen zetten naar een gezonder, gelukkiger en rookvrij bestaan.