Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Gerda Cuperus

Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om niet meer te hoeven roken. En ik weet hoe lastig het kan zijn voordat je zover bent. Dat geldt voor alle gedragsverandering. De lichamelijke verslaving van roken kan gelukkig ondersteund worden met een hulpmiddel. Het doorbreken van de gewoonte kan ook echt. Als jij echt wilt stoppen, dan vinden we samen een manier waarop het jou ook lukt. Tijdens onze gesprekken gaan we samen op zoek naar jouw manier om te stoppen met roken. Dat kan telefonisch, via video of door elkaar te zien op mijn Station, waar de STOPtrein voor de deur stopt!

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18108641686