Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Gerda van der Voorst

“In mijn praktijk ondersteun ik mensen met lichamelijke klachten in het hanteren van een gezonde leefstijl. Voor mij was het een logische stap om ook coaching voor het stoppen met roken hieraan toe te voegen. Het is mooi om te zien dat stoppen met roken voor iedereen haalbaar is. Ik geniet van de positieve reacties die hieruit voortkomen. Wat is er nou mooier dan mensen horen zeggen dat ze meer vrijheid ervaren en dat ze zich veel beter voelen na het stoppen? Of de coaching nu telefonisch of in mijn praktijk is, ik help je graag op weg naar een rookvrij leven!”