Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Jara van Berkel

Ik was 14 toen ik mijn eerste sigaret opstak. In het begin rookte ik alleen op feestjes, maar al snel vertelde ik mezelf dat elke dag wel een feestje was. Zonder dat ik het door had slipte de gewoonte en verslaving er steeds dieper in. Uiteindelijk was mijn hele dag gevormd naar het roken, ik was er continu mee bezig. ‘Heb ik genoeg sigaretten mee?’ ‘heb ik wel een aansteker?’ ‘Kan ik daar wel roken?’ ‘Stink ik?’ – Het beheerste mijn leven. Nu ben ik inmiddels bijna 4 jaar gestopt en heb ik mijn vrijheid weer terug. Wil jij ook je vrijheid terug? Ik weet hoe moeilijk het kan zijn, en daarom zet ik graag mijn en ervaring als coach en ex-roker in om jou te ondersteunen. In mijn coaching maak gebruik van mijn achtergrond in de psychologie en doorbreken we die verslaving.