Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Kethia Barigenera

Mensen ondersteunen regie over hun leven te pakken, obstakels te overwinnen en doelen te bereiken is wat mij drijft in mijn werk. Wensen kunnen veranderen in doel(en) en zo realiteit worden. Zo ook de wens om een rookvrij leven te leiden. Laten we samen deze wens tot de realiteit maken! Als Toegepaste Psycholoog/stoppen met rokencoach ben ik getraind om mensen te ondersteunen bij gedragsverandering. Ik help mensen om niet-helpende gedachtepatronen te doorzien en deze te vervangen voor meer helpende gedachtepatronen. Om de gewenste verandering stap voor stap te kunnen maken en toe te werken naar stoppen met roken en een gezondere leefstijl met meer lucht en energie. Ik ondersteun je graag bij het doorbreken van de rookverslaving, op weg naar een rookvrij en gezonder leven. Laten we het leven vieren.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107617886