Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Liselotte Gunning

‘Na mijn opleiding maatschappelijk werk- en dienstverlening en masteropleiding Healthy Ageing heb ik bij Medipro de opleiding tot stoppen met roken coach afgerond. Gezondheid is een kostbaar bezit. De keuze om te stoppen met roken is van onschatbare waarde voor je welbevinden. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik het roken vaarwel heb kunnen zeggen. De weg naar verandering kan een uitdaging zijn. Graag bied ik aan de hand van gerichte vragen hulp bij het stoppen met roken. Ik wil je o.a. laten nadenken over wat je drijfveren zijn. En ook wat jouw eigen kracht zou kunnen versterken. Met als doel om jouw gezondheid te verbeteren!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105667586