Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Louise de Villeneuve

In 2014 heb ik de opleiding tot Lifecoach afgerond. Daarna heb ik ervaring op mogen doen als Gesprekscoach bij het Rode Kruis, en als Werkcoach bij de Gemeente Rotterdam. Sinds 2022 heb ik mijn eigen praktijk. De opleiding tot Stoppen met Roken Coach sprak mij aan omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk stoppen met roken kan zijn. Ik heb de opleiding gevolgd en ben daarna als coach begonnen bij Medipro. Ik heb sindsdien al hele mooie gesprekken gevoerd Mijn doel is om zoveel mogelijk ondersteuning te geven op mentaal vlak om lastige situaties het hoofd te bieden. Dat doe ik door middel van positieve motivatiegesprekken. Hier ligt mijn kracht. Wil jij graag stoppen met roken en dit traject ingaan met mij als coach? Dan kun je via onderstaande knop een afspraak met mij maken.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107602686