Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Marie Oud

In 2011, na 25 jaar roken, ben ik gestopt. Of beter gezegd, begonnen: met een beslissing, nieuwe gedachtes, nieuwe gewoontes en het vertrouwen dat het beter zou worden. En het werd beter! Betere gezondheid, humeur en levensomgeving en een positief zicht op de toekomst. Het was niet makkelijk: ik miste stimulans van mijn omgeving. Daarom besloot ik dit aan anderen te gaan bieden. Na een aantal cursussen op het gebied van psychologie, verslavingsherstel en counselling ben ik sinds 2013 Recovery Coach. Ik heb een aantal jaren groepsbegeleiding verzorgd, waarbij ik onder andere gebruikmaakte van Cognitieve Gedragstherapie en Rationeel-Emotieve Gedragstherapie. Inmiddels heb ik een universitaire opleiding in de sociale wetenschappen en een opleiding tot stoppen met roken coach afgerond. Ik begeleid jou graag op je pad naar een rookvrij bestaan. Een stopdatum zetten is spannend, maar het geeft je een duidelijk beginpunt en: geen smoesjes meer. Heb je er zin in? Samen komen we eruit, tot gauw!

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18108061486