Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Marjolein van Giessen

‘Nadat ik de HBO-V (hogere beroepsopleiding verpleegkunde) gedaan had, ben ik gaan werken in de psychiatrie. Hier heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten naar een gezondere levensstijl. Zelf ben ik heel blij dat ik, al vele jaren geleden, gestopt ben met roken en ik zie het als een missie om anderen hierbij te ondersteunen omdat het stoppen met roken je zoveel kan opleveren. Afscheid nemen van een rookverslaving kan pittig zijn, maar met motiverende gesprekken, (eventueel) hulpmiddelen en een goed stopplan maak je je kansen om succesvol te stoppen aanzienlijk groter!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 1002325