Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Nick Vroon

‘Al ruim 25 jaar werk ik als sportleider in de revalidatie (Niet Aangeboren Hersenletsel). Ben sportief actief. Ik zwem, schaats, roei en zeil graag. Na mijn ruime carrière in het waterpolo ben ik o.a. zeilinstructeur op kajuitjachten geworden, geef les op de HAN in Therapie in het water en ben gediplomeerd practitionar in de RGM methode (zet je brein in beweging). Vanaf 2019 ben ik stoppen met roken coach bij Medipro en bied ik zowel persoonlijke als telefonische coaching. Roken is een hardnekkige verslaving. Om te stoppen is vaak meer nodig dan alleen het uitdoven van die laatste sigaret. Als coach wil ik graag mensen helpen op weg naar een leven zonder sigaret, vooral als je merkt dat stoppen lastig is. Een rookvrij leven met alle gezondheidsvoordelen voor nu en de generaties na ons, daar lever ik graag mijn bijdrage aan.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105989686