Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Peter van Velzen

’Vanaf 1979 ben ik werkzaam in de reguliere zorg in diverse disciplines. In 2001 heb ik mij als zelfstandig therapeut gevestigd in Dronten waar ik werkzaam ben in mijn praktijk. In 2003 heb ik mij gespecialiseerd in het stoppen met roken en in 2010 de opleiding stoppen met roken coach bij Medipro gevolgd. Hier doe ik nu de persoonlijke coaching maar ook de telefonische coaching. Het stoppen met roken is lastig voor veel rokers. Als coach ondersteun ik graag bij deze lastige opgaven en bied ze de handvatten om hun stoppoging tot een succes te maken.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105544386