Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Remzi Kabadayi

Mijn loopbaan startte in 2004 bij STIVORO als trainer en adviseur interculturele communicatie. Ik heb talloze rokers begeleid middels groepstherapie Pakje Kans Training, persoonlijke begeleiding en telefonische coaching. In 2011 heb ik het Stoppen met Rokencentrum in Den Haag opgericht, waar ik rokers van o.a. Turkse, Marokkaanse, Chinese en Nederlandse herkomst en van diverse leeftijden heb begeleid bij het stoppen met roken. In 2019 trad ik toe tot Medipro. ‘Als ex-roker kan ik me goed verplaatsen in de doelgroep. Mensen helpen om hun vrijheid en controle over hun eigen leven/gezondheid terug te krijgen is mijn grootste drijfveer in dit vak. “Het is moeilijk maar echt niet onmogelijk om te stoppen” is daarbij mijn motto. Mijn cliënten ervaren mijn inlevingsvermogen en humor als plezierig en het geeft mij plezier als ik mijn cliënten kan helpen bij succesvol stoppen met roken.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105612186