Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Salien Witteveen

’Na een carrière als universitair docent Rechten, heb ik in 2016 mijn hart gevolgd door een carrièreswitch te maken. Sindsdien ben ik zelfstandig coach en begeleid ik met veel voldoening en succes mensen die gezonder en met meer plezier in hun leven willen staan. Ik motiveer ze om oplossingen te zoeken voor de belemmeringen waar ze tegen aan lopen. De laatste jaren krijg ik steeds meer cliënten die van hun rookverslaving af willen komen. Wanneer je als roker wilt stoppen met roken, ga je eigenlijk twee uitdagingen aan. Je moet niet alleen afkicken van de nicotineverslaving, maar ook van de mentale verslaving. Het roken van sigaretten is vaak een jarenlange gewoonte geweest. Het kan behoorlijk lastig zijn om zelfstandig van een rookverslaving af te komen. Ik begeleid, motiveer en ondersteun je daarom graag om zowel de nicotineverslaving als de ingesleten gewoontes en patronen te doorbreken.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105916486