Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Silvia Westenbroek

‘Ik heb 34 jaar als longfunctieanalist in een ziekenhuis gewerkt en werd hier dagelijks geconfronteerd met de schadelijke gevolgen van roken. Uit de vele gesprekken met patiënten werd mij duidelijk dat vrijwel elke roker wel wil stoppen maar dat dit door allerlei factoren zo vreselijk moeilijk is. Toch denk ik dat het voor elke roker mogelijk is om blijvend te stoppen en ik wil u hier graag bij helpen door inzichtelijk te maken wat voor u de valkuilen zijn en samen uit te zoeken hoe deze te omzeilen. Het leven kan zoveel beter, gezonder, rustiger, mooier en langer worden zonder de dwangmatige behoefte aan een sigaret.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105832986