Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Yosara Geerlings

Als je begint met roken lijkt het allemaal niet zo erg. Pas later merk je dat het best lastig is om nee te zeggen tegen de sigaret. De lichamelijke en mentale reacties op het stoppen met roken zijn bij iedereen anders. Daarom heeft iedereen zijn eigen manier om te stoppen. Ik help je graag te stoppen met roken op jouw manier in combinatie met de kennis van Medipro en ontwikkelingspsychologie. Ik heb de 4-jarige opleiding tot coach aan Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam afgerond. Sindsdien (2005) werk ik als zelfstandige voor verschillende bedrijven waaronder Medipro. Ik werk graag voor Medipro omdat ik geloof dat de manier waarop je met jezelf en je gezondheid omgaat veel waard is. Welkom!