Stoppen met Roken Medipro – Vleuten

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Vleuten

Bij deze vestiging van Medipro in Vleuten is Désirée Vergers werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Vleuten.

Vleuten

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

Désirée Vergers

Deze praktijk is gevestigd in een kantorencomplex met meer zorgaanbieders in een winkelcentrum. Er is een lift aanwezig. Parkeermogelijkheid is nabij. De praktijk bevindt zich op de 3e etage (Deep In Motion)

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Vleuten

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Vleuten begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Vleuten reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching, of videocoaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat in 2021 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.