Klaar om te Stoppen met Roken? | Stoppen met Roken Hulp - Medipro

Klaar om te Stoppen met Roken?

Video met uitleg over hulp bij stoppen met roken

Neem definitief afscheid van uw rookverslaving

Als u al langer rondloopt met het idee om te stoppen met roken, dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van uw rookverslaving.

Deelname aan ons coachingstraject wordt vergoed door uw zorgverzekeraar en vergroot uw kans om succesvol te stoppen tot wel 10 keer. Deze vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico. 

Stoppen met Roken. U hoeft het niet alleen te doen

Heeft u al meerdere stoppogingen ondernomen, maar steeds zonder succes? Wij weten hoe moeilijk het is om het op eigen kracht te doen. Onze ervaren Medipro coaches kunnen u hierbij helpen.  Deelname aan ons coachingstraject vergroot uw stopkans aanzienlijk. En deze hulp is helemaal kosteloos!

Medipro biedt Hulp bij Stoppen met Roken in de vorm van telefonische en persoonlijke coaching. Ook hulpmiddelen kunnen in combinatie met een coachingstraject worden ingezet. 

In principe komt elke roker die wil stoppen 1x per jaar in aanmerking voor vergoeding van een stoppen-met-rokenbegeleiding. U betaalt hiervoor geen eigen risico. Dat betekent dat telefonische of persoonlijke stoppen-met-rokencoaching u niets kost!