Sahan

Persoonlijke coaching stoppen met roken - personal coach

Waarom Medipro?

 • Op werkdagen binnen 24 uur een coach
 • Gecertificeerde coaches

 • Vergoed door uw zorgverzekeraar, zonder eigen risico

 • Ook hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers en medicijnen, worden vergoed

 • Meer kans om succesvol te stoppen

 • Mogelijkheid om in het Turks gecoacht te worden

Infographic: wat doet roken met uw lichaam? Nederlands en Turks

Medipro helpt u te stoppen met roken

Bent u helemaal klaar met die verslavende sigaret en wilt u stoppen met roken? Dan kunnen onze gecertificeerde coaches u begeleiden tijdens het stopproces. Tijdens de sessies met uw coach (verdeeld over 3 maanden) brengt uw rookgedrag en eerdere stoppogingen in beeld. Op welke momenten rookt u en waarom? Door hier aandacht aan te besteden krijgt u inzicht in uw valkuilen en wordt u voorbereid op moeilijke momenten. Samen met uw coach formuleert u een persoonlijk stopplan, waarin u alternatieven bedenkt voor het roken. Daarnaast krijgt u advies over de verschillende hulpmiddelen die bestaan.

Hoe stop ik succesvol met roken?

Bent u klaar om te stoppen met roken? Doorloop dan de volgende stappen:

 1. Laat hieronder uw gegevens achter.
 2. U wordt gebeld door onze afdeling Intake & Consultatie. Let op! Onze collega’s van de afdeling Intake & Consultatie spreken geen Turks. De intake verloopt in het Nederlands of Engels. Als u geen Nederlands of Engels spreekt, zorg dan dat er iemand aanwezig is die wel de Nederlandse of Engelse taal beheerst en ons te woord kan staan.

 3. Maak een keuze uit telefonische, persoonlijke of videocoaching. Als u kiest voor telefonische of videocoaching kunt u altijd in het Turks gecoacht worden. Onze Turkssprekende coach zit gevestigd in Den Haag. Dit betekent dat als u kiest voor persoonlijke coaching, het alleen mogelijk is om in het Turks gecoacht te worden als u hier in de buurt woont, of bereid bent om hier naartoe te reizen.
 4. Na het intakegesprek krijgt u 2 vragenlijsten opgestuurd: een rookprofiel en een medische vragenlijst. Er is een Turkse vertaling van deze documenten beschikbaar.

 5. Tijdens het eerste consult met uw coach bespreekt u of, en welke hulpmiddelen in uw situatie geschikt zijn. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar, zoals medicijnen en nicotinevervangende middelen.

 6. Recepten voor nicotinevervangende middelen worden naar de apotheek gestuurd en recepten voor medicatie ontvangt u thuis. Medipro regelt de declaratie bij de zorgverzekeraar.
 7. U doorloopt het volledige coachingstraject van 3 maanden.
 8. U neemt voorgoed afscheid van de sigaret.

Bel Mij Terug

Wilt u meer informatie over hulp bij stoppen met roken? Vul dan hieronder uw gegevens in.