Specialistische begeleiding bij het stoppen met roken

Video met uitleg over hulp bij stoppen met roken

Specialistische begeleiding bij het stoppen met roken

Stoppen met roken: de meeste rokers willen het wel, maar het is helaas niet makkelijk. Al helemaal niet als u dat op eigen kracht doet. Bent u al vaker gestopt met roken, maar toch weer begonnen? Bent u helemaal klaar met die verslavende sigaret? Dan helpen onze coaches u graag om deze keer écht definitief te stoppen met roken. 

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over dit traject, of stoppen met roken in het algemeen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

  Traject

  Medipro biedt persoonlijke, telefonische en videocoaching om u te begeleiden bij het stoppen met roken. In een periode van drie maanden heeft u verschillende gesprekken met uw eigen coach. In de gesprekken met uw coach bespreekt u uw huidige rookgedrag, valkuilen en moeilijke momenten. Uw coach helpt u om uw motivatie om te stoppen te verhogen en u formuleert samen een persoonlijk stopplan.

  Ook hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers en medicatie, kunnen in combinatie met een coachingstraject worden ingezet.


  Vergoed, zonder eigen risico

  Het coachingstraject van Medipro wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed, zonder dat dit ten laste gaat van het eigen risico. Ook de hulpmiddelen worden vergoed als deze ingezet worden in combinatie met coaching. Bekijk of uw zorgverzekeraar het traject ook volledig vergoedt.

  Wilt u vrijblijvend advies?

  Wilt u meer informatie over dit traject, of over stoppen met roken in het algemeen? Laat dan uw gegevens achter in het formulier hierboven. Ons adviesteam neemt dan vrijblijvend contact met u op.