Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Margien Reuvekamp

‘Aan de Open Universiteit heb ik de basisopleiding psychologie gedaan en daarna ben ik traditionele Chinese geneeskunde gaan studeren, met als specialisatie acupunctuur. Een opleiding medische basis kennis zat hieraan vast. In 2006 ben ik begonnen stoppen-met-rokenbehandelingen te geven. Dat heeft zich steeds verder ontwikkeld, tot ik in 2011 Stivoro trainingen ging volgen en stoppen-met-rokencoach bij Medipro geworden ben. Mensen zeggen altijd: “Ik moet het stoppen toch zelf doen”, en dat klopt. En juist iemand helpen om het zelf te doen is het mooie aan de coaching. Ik begeleid het stoppen met roken op maat: met de een ga ik praktisch aan de slag, de ander heeft mentale steun nodig. Het begint bij inzicht in de verslaving en het bijbehorende gedrag, en zien dat je een keuze hebt. Ik gun iedereen een rookvrij leven en dat is waar ik het voor doe.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105577386