Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Rita Dobbelaar

‘Vanuit mijn functie als verpleegkundig specialist astma/ COPD verzorg ik sinds 1995 rookstopbegeleiding, zowel individueel als voor groepen. Ik houd spreekuur in verschillende huisartsenpraktijken en heb frequent contact met de huisartsen in de regio. Iedere roker is verschillend, dus hulp bij stoppen met roken is maatwerk. In een persoonlijk rookstopplan spreken we af wat nodig is aan begeleiding, coaching en hulpmiddelen. Je moet het als roker zelf doen, maar ik kan daarin ondersteunen bij het vinden van de motivatie en het maken van een goed plan. Het lukt niet altijd in één keer. Vaak leer je daar veel van en lukt het een volgende keer wel.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106009486