Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Chantel Jones

‘Sinds 2013 ben ik werkzaam als voedingsadviseur en gewichtsconsulent. In 2018 heb ik de opleiding stoppen met roken coach afgerond en heb ik mij verbonden aan Medipro. In mijn praktijk begeleid ik u persoonlijk of telefonisch om te stoppen met roken. Ieder persoon is bijzonder en uniek en daardoor is ook het stoppen met roken bij elke persoon anders. Stoppen met roken is een grote leefstijl aanpassing. Graag bied ik u mijn oprecht luisterend oor en ben ik uw ervaren sparringspartner. Ik ben ervan overtuigd dat wij alles kunnen bereiken wat wij echt willen en ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten. Een rookvrij leven kan alleen maar een positieve invloed hebben op uw leven en gezondheid!‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105709086