Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Jente Hummel

’Jarenlang ben ik professioneel muzikant geweest. Veel van mijn muzikale collega’s rookten, dus ik ook. Tot ik begon te merken dat ik op het podium steeds meer naar adem begon te happen en mijn conditie mij flink in de steek begon te laten. Het is mij jaren geleden gelukt om te stoppen en sindsdien voel ik mij weer helemaal fit! Inmiddels heb ik het actieve leven als professioneel muzikant achter mij gelaten en run ik sinds 2013 een eigen muziekschool, waar ik muzikanten coach en zelf ook lesgeef. Hiervoor ben ik jarenlang actief geweest als lid van het managementteam van een zorgboerderij voor ouderen met dementie. ‘De weg naar een rookvrij leven is er één met vele obstakels en uitdagingen. Het is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk! Ik wil je daarbij graag begeleiden en helpen!’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106121386