Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Jan van der Heide

Ik wens iedereen een goed leven. En als ik kan, help ik je graag om stappen te zetten om dat te bereiken. Ik weet wat het is om te roken, om te stoppen met roken én om niet te roken. Mijn leven is er beter van geworden. Daarom ben ik stoppen-met-roken coach geworden: omdat ik het fijn vind om te helpen, omdat geloof in de kracht van mensen en omdat ik hoop dat je leven er fijner van wordt. Ik ben opgeleid als TotalCoach© en getraind door MediPro als Stoppen Met Roken Coach. Daarnaast ben ik trainer Mental Health First Aid en communicatieadviseur voor een aantal organisaties in zorg en welzijn. De rode draad in die functies is dat ik mensen verbind. Wat je samen doet is zoveel sterker!