Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Rosaline McDonald

Ik ben sinds 2013 werkzaam als ‘allround’ gezonde leefstijlcoach, sinds 2020 gespecialiseerd in stoppen met roken. Mijn kracht is jou op het juiste spoor zetten. Ik help je inzicht krijgen in het mechanisme van ongezond gedrag en ik laat je zien hoe je eraan kunt ontsnappen. Mijn werkwijze is direct en resultaatgericht. Ik heb voor samenwerking met Medipro gekozen vanwege de kwaliteit en de hoge successcores. Ik kan je telefonisch coachen, of persoonlijk in de regio Achterhoek-Oost. Als je via Medipro een afspraak met mij maakt, geef dan aan waar je voorkeur naar uit gaat. Ook kan ik je helpen om op een natuurlijke wijze meer energie te krijgen en te voorkomen dat je dikker wordt. Als gediplomeerd voedingsdeskundige weet ik wat in jouw situatie nodig is voor herstel. Stop met roken, begin met gezond te leven. De vrijheid die je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106496586