Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Edmée Meijer

Zowel in mijn fysiotherapiepraktijk, als in mijn privéleven heb ik verschillende rokers meegemaakt. Ik heb gemerkt wat roken kan doen met iemands leven. Niet alleen met zijn gezondheid, maar ook op heel veel andere vlakken. Dit herken jij vast ook: het houdt je bijvoorbeeld bezig tijdens je werk of tijdens het sporten. Stoppen met roken is erg lastig, zeker als je het zonder hulp(middelen) probeert. Als stoppen-met-roken coach wil ik graag samen met jou de uitdaging aangaan ten aanzien van stoppen met roken naar definitief gestopt blijven. Hoe we dat doen? Door samen uit te zoeken wat roken betekent in jouw leven; Door jouw rook gewoonten en patronen te doorbreken Door het maken van jouw persoonlijke stopplan. Je wordt door mij begeleid bij de uitvoer hiervan.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107271386