Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Roger Mooijman

De eerste 15 jaar van mijn carrière werkte ik in de commerciële sector. Als hobby deed ik aan Tai Chi. Na een intensief coachingsproces ben ik mijn eigen school voor Tai Chi en Chi Kung gestart. Tot op de dag van vandaag houd ik mij hiermee bezig. In mijn praktijk bied ik nu ook Stoppen met Roken Coaching aan. Ik heb lang zelf gerookt. Het is een groot cadeau aan mezelf geweest om het definitief achter me te laten. Ik ben zeer dankbaar dat ik mijn ervaring nu kan gebruiken om anderen van dienst te zijn bij hun stopproces. Iedereen die rookt en het eigen rookgedrag onder de loep neemt, komt tot de conclusie dat de voordelen van het roken lang niet opwegen tegen de nadelen. De lichamelijke en geestelijke verslaving zorgen ervoor dat je als roker, om pijn te vermijden, geen actie verbindt aan deze conclusie. Via het coachingstraject van Medipro ondersteun ik je graag om door die pijn heen te gaan. Om in een nieuwe versie van jezelf te veranderen, die verlost is van de dwangmatigheid en angst voor een toekomst als verstokte roker. Die nieuwe jij staat fris en vrij in het leven, vol zelfvertrouwen doordat je innerlijk gegroeid bent door het proces. Je kunt het en ik gun het je van harte!

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18107816886