Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Iwan Pol

Ik herinner het me nog goed: de ritjes in de auto, als klein kind, naar mijn familie in Drenthe. Zo’n twee uur rijden. Het eerste wat mijn vader deed was een zwaar shaggie opsteken. De hele rit ging dat door. Uiteraard met dichte ramen, dus ik rookte gratis mee. Heel erg vies vond ik dat en ik kreeg er hoofdpijn van. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nooit aan roken begonnen ben. Als oud begeleider in de verslavingszorg weet ik wat verslaving kan doen met mensen en hoe het je leven totaal over kan nemen. Als coach zie ik dat het mogelijk is om je leven terug te pakken en je te richten op de dingen die echt belangrijk voor je zijn.