Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Bart Lahnstein

Ook ik was ooit een stevige roker, en dat veertig jaar lang. Na meerdere stoppogingen heb ik mijzelf uiteindelijk weten te verlossen van de ‘zucht’ en de gewoonte van het roken. Met die verlossing kwam het gevoel van bevrijding. Ik heb altijd veel gesport, ook toen ik nog rookte. Dat kan ik nu eindelijk doen met meer lucht, een betere conditie en met meer plezier. Ik ben opgeleid tot ‘ervaringsdeskundige in zorg en welzijn.’ Binnen mijn bedrijf komt welzijn voor zorg. Welzijn gaat uit van de eigen kracht van mensen. Door (samen) te bewegen en sporten, coach ik mensen richting fysiek, mentaal en sociaal ‘welbevinden’. Daarnaast ben ik nu ook stoppen met roken coach. Iedereen kan stoppen met roken, hoe diep de redenen en de motivatie om te stoppen ook verborgen zijn. Dat is mijn diepgewortelde overtuiging. Waar een wil is een weg, een weg naar vrijheid. De moeilijke momenten, die horen bij de beginfase van het stoppen met roken. Gelukkig kan hierop gecoacht worden. Je hoeft het niet alleen te doen. Wanneer je bereid bent om de stap te zetten, openen vele deuren naar een gezond en tevreden leven.