Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Iris Heering

Stoppen met roken is het grootste cadeau dat je aan jezelf kan geven! Als orthomoleculair therapeut en eigenaar van Studio Salina help ik mensen om hun algehele gezondheid te verbeteren, voornamelijk door middel van lifestyle en voeding. Daarbij staat ontspanning centraal. Als voormalig roker weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de gewoonte en verslaving te doorbreken. Roken was voor mij gezelligheid en ook een welverdiend rustmoment. Na vele stoppogingen ben ik nu al zeker 11 jaar rookvrij. Als jij er ook klaar voor bent om te stoppen met roken, kan ik je hierbij helpen. Ik begeleid je bij het opstellen van een persoonlijk plan dat bij jou past en dat je helpt om de gewoonte voorgoed achter je te laten. Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt om dit proces makkelijker te maken en hoe je de juiste stappen kunt zetten. Ik sta klaar om je te ondersteunen en je te helpen om een gezonder leven te leiden!