Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Laurie Fokker

Mijn naam is Laurie en ik ben een enthousiaste coach die jou graag verder helpt. Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik nu coach, voedingsdeskundige, e-learning specialist en houd ik mijzelf graag bezig met alles wat te maken heeft met Storytelling. Zelf heb ik gerookt en weet ik uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn om te stoppen. Ik geloof dat het niet onmogelijk is en dat iedere persoon uniek is. Samen lossen we de puzzel op om te ontdekken hoe ook jij kunt stoppen met roken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen persoonlijke kracht bezit, iets waar hij of zij goed in is. Ik geloof dat ook jij deze kracht bezit en dat we samen kunnen ontdekken hoe je dit kunt inzetten om het patroon van roken te doorbreken