Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Nienke Kruiswijk

Als ex-roker weet ik hoe lastig het is om met deze verslaving om te moeten gaan en vooral ook hoe fijn het is om niet meer te roken. In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen die iets in hun leven of leefstijl moeten veranderen om zich beter te voelen. Niet-roken is één van de dingen waar je zowel op korte als op lange termijn veel (gezondheid)voordeel door haalt. Ook de rust van het niet meer hoeven roken. Zó fijn! Stoppen met roken moet je weliswaar zelf doen, maar je hoeft het gelukkig niet ALLEEN te doen! Ik ben blij dat ik je als Stoppen met Roken coach kan ondersteunen. Op naar een rookvrij leven!