Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Erna Bakker

Het is definitief, je hebt besloten te stoppen met roken. Bij dit besluit komen vanzelfsprekend allerlei emoties naar boven; je ervaart angst en spanning en tegelijkertijd voel je ook triomf en trots. Jij kunt dit! Ik ga je helpen en loop een stukje mee op deze klim naar een rookvrij leven. Tijdens mijn jarenlange werkervaring als HR Manager in de autobranche, en recreatiesector ben ik altijd uitgegaan van de aanwezige kracht van de mens. Ditzelfde uitgangspunt is ook de basis sinds ik, als zelfstandig coach bij d’isBalans, werkzaam ben als Stress- en Vitaliteitscounselor. Op individueel gebied help ik mensen met stress- en spanningsklachten middels de unieke en succesvolle methodiek ‘Mindful Analysis’. Daarnaast help ik bedrijven bij het ontwikkelen van beleid voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en vitale medewerkers. Onderdelen als beweging, slaap en stoppen-met-roken zijn daar onomstotelijk mee verbonden. Mijn doel is er steeds op gericht mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling terwijl ze zelf de regie behouden. Zo doen we dat bij Medipro ook, jij bent de sleutel om succesvol te stoppen met roken.

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18108423886