Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Eva Kraak

Ik ben Eva Kraak, en sporten en gezondheid hebben altijd al een grote plek in mijn hart gehad. Van kinds af aan ben ik er intensief mee bezig geweest. Mijn missie? Mensen begeleiden bij het duurzaam veranderen van hun persoonlijke leefstijl. Tijdens mijn studententijd ben ik gestart als spinning instructeur en personal trainer. Maar daar hield het niet op. Ik heb mezelf ook gecertificeerd als leefstijlcoach, gewichtsconsulent en onlangs als stoppen met roken coach via Medipro. Ben je vastbesloten om te stoppen met roken en wil je ook werken aan je conditie, gewicht, of andere aspecten van je leefstijl? Neem dan contact op dan help ik je graag! Dat kan zowel online, telefonisch, als op locatie in Utrecht of Geldermalsen (Meteren).