Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Tessa Pieffers

Voor mij was roken altijd een momentje voor mijzelf en het “ontvluchten” van mijn emoties. Na een persoonlijk ontwikkelingstraject en een opleiding tot transformatief coach heb ik leren omgaan met mijn emoties. Toen kon de sigaret voorgoed de deur uit. Nu help ik met veel plezier anderen met stoppen met roken. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van hulpmiddelen en coaching hierbij de oplossing is. Samen met jou ga ik uitzoeken wat die sigaret nu eigenlijk voor je betekent en hoe we hier anders invulling aan kunnen geven. Als stoppen met roken coach kan ik jou helpen jouw patronen te doorbreken, met emoties leren omgaan en jou weer in je kracht te zetten. Samen met jou naar een rookvrij leven!