Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Sunja Ketelaar

In mijn praktijk werk ik als orthomoleculair therapeut, gewichtsconsulent en stoppen met roken coach. Mensen helpen naar een betere kwaliteit van leven is mijn belangrijkste drijfveer. Stoppen met roken is een belangrijke stap in die richting.  Stoppen met roken is een uitdagende verandering in je leven. Samen werken we aan het doorbreken van deze verslaving. Ik geloof in een aanpak die gebaseerd is op begrip, empathie en persoonlijke ondersteuning. Mijn doel is om je stap voor stap te helpen naar een gezonder en rookvrij leven.