Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Joyce de Vaan

‘Ik heb gezondheidswetenschappen gestudeerd en werk als BGN gewichtsconsulent sinds 2008. In 2011 begon ik met het organiseren van groepsbijeenkomsten voor stoppen met roken (Pakje Kans-trainingen van Stivoro). Sinds 2013 begeleid ik mensen die willen stoppen ook individueel. Nu werk ik zelfstandig als coach bij Medipro. Ik ben zelf lang geleden (1998) succesvol gestopt met roken. Daar ben ik enthousiast en optimistisch van geworden. Als ik het kan, kan iedereen het! Elke dag ben ik nog blij dat ik die verslaving wist te doorbreken. Dat gun ik iedereen, en daar wil ik graag bij helpen.’

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18106493986