Vestigingen

Medipro heeft 41 vestigingen door heel Nederland.
Geen vestiging bij u in de buurt of wilt u liever niet de deur uit? Misschien is telefonische coaching, of videocoaching iets voor u! De werkwijze is hetzelfde als bij persoonlijke coaching, maar dan met een coach op afstand.

Sittard

Kromstraat 23

6133AA Sittard

Joyce de Vaan

De voordeur is te openen via de zwarte knop links naast de deur. Aan de binnenkant zit, ook aan de linker zijde, een grijze knop met “push” om de deur weer te openen. Het centrum is volledig rolstoeltoegankelijk. U kunt naast het gebouw parkeren op ons eigen parkeerterrein en is gratis. Onze praktijkruimte in Sittard is uitstekend te bereiken met de auto. De praktijk ligt namelijk vlakbij Rijksweg Zuid. Met bus 30 of 33 vanaf het station Sittard naar de Geuweg en vandaar lopend (2 minuten, door een steegje) naar de Kromstraat. Men kan gewoon naar binnen gaan en plaats nemen op de stoelen, men hoeft zich niet aan te melden daar er niet altijd iemand aan de receptie is.

Plan mijn OV-reis

Wilt u graag stoppen met roken maar staat uw woonplaats hier niet tussen? Dan kunt u kiezen voor de dichtstbijzijnde vestiging of voor telefonische coaching.
Bekijk hier de mogelijkheden voor coaching in de omgeving van Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Assen, Bergen op Zoom, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Drachten, Emmen, Enschede, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Zwolle of kijk hierboven voor een overzicht van alle vestigingen.