Stoptober

Stoptober 2023: Hoe Medipro helpt bij het stoppen met roken

Stoptober is voor veel mensen de ideale start om een rookvrij leven te omarmen. Deze maand, waarin duizenden Nederlanders de uitdaging aangaan om te stoppen met roken, biedt een enorme ondersteuning en motivatie. Door samen te stoppen, krijgt u het gevoel van saamhorigheid en een groter doorzettingsvermogen.

Maar hoe houdt u dit vast na Oktober? Hier helpt Medipro u bij

Stoptober Medipro
Videocoaching

Kracht van samen stoppen

Medipro erkent de kracht van samen stoppen en heeft daarom een speciaal traject dat aansluit bij Stoptober. We gaan door na Stoptober en bieden ondersteuning voor de maanden die volgen. Met behulp van onze ervaren coaches en bewezen stoppen-met-roken-methodiek, geven we u de hulp om niet alleen in oktober, maar ook daarna rookvrij te blijven.

 

Bij Medipro kijken we naar de onderliggende oorzaken en triggers die kunnen leiden tot het roken. Door deze factoren te identificeren en aan te pakken, versterken we uw vermogen om voor altijd afscheid te nemen van de sigaret.

 

Dus, waar Stoptober de start is voor uw reis naar een rookvrij bestaan, biedt Medipro de betrouwbare stoppen-met-roken-begeleiding die u helpt om gestopt te blijven. Samen zorgen we ervoor dat u een gezonder, gelukkiger en rookvrij leven gaat leiden.

Waarom Medipro?

Voordelen van Kiezen voor Medipro

Deskundige Coaches

Ons team bestaat uit gecertificeerde coaches. Zij staan elke stap van de weg naast u, voorzien u van de nodige ondersteuning en begeleiding, en zorgen dat uw rookvrije reis zo soepel mogelijk verloopt.

Op Maat Gemaakt Traject

Ieder persoon is uniek, en daarom verdient iedereen een persoonlijke aanpak. Na een gedetailleerde intake maken we samen een stopplan die aansluit bij uw gewoontes, behoeften en levensstijl.

Medische Begeleiding

Voor degenen die extra hulp nodig hebben, bieden we medische begeleiding aan, waaronder medicatie of nicotinevervangers.

Volledige Vergoeding

Onze begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vanuit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico.

Ervaringen

“Medipro heeft me niet alleen geholpen om te stoppen, maar ook om niet terug te vallen. Hun aanpak en ondersteuning zijn ongeëvenaard.” – Jeroen, 39

“Elke keer dat ik eerder probeerde te stoppen, faalde ik. Dankzij Medipro’s begeleiding tijdens Stoptober heb ik eindelijk de ketens van mijn verslaving gebroken.” – Samira, 28

“Jarenlang vocht ik tegen mijn verslaving, denkend dat ik er alleen voor stond. Maar met Medipro’s deskundige begeleiding heb ik eindelijk licht aan het einde van de tunnel gezien.” – Anouk, 34

Aanmeldformulier

Heer
Mevrouw
Vergoed door uw zorgverzekeraar, zonder eigen risico

Bedankt, wij hebben uw gegevens ontvangen. Wij proberen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen om een afspraak te plannen voor persoonlijke of telefonische coaching. Indien u nog vragen heeft, kunt u deze dan stellen.

Gegevens aanmelding

Voorletters: Voorleters

Achternaam: Achternaam

Straat: Straat

Huisnummer: Huisnummer

Postcode: Postcode

Plaats: Plaats

Email: Email

Telefoon: Telefoon