Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik inloggen bij Mijn Medipro?

Als u voor de eerste keer wilt inloggen bij Mijn Medipro, volg dan de instructies uit de bevestigingsmail van uw eerste afspraak. In deze mail staan alle instructies die u helpen om succesvol uw online dossier bij Mijn Medipro te activeren. Nog geen mail ontvangen? Controleer dan eerst uw spam-box. Als u de mail niet kunt vinden neem dan even telefonisch contact met ons op.

Als u al vaker bent ingelogd bij Mijn Medipro, dan kunt u direct naar Mijn Medipro gaan om in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.