Assen (Vreebergen)

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Assen

Bij deze vestiging van Medipro in Assen is Aarnoud de Vries werkzaam als coach. Hij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Assen.

Assen

Vreebergen 50

9403ES Assen

Aarnoud de Vries

De praktijk is rolstoeltoegankelijk, alles is op de begane grond. Tevens is de praktijk bereikbaar met openbaar vervoer, Qbus 24, halte Rembrandlaan.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Assen

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Assen begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Assen reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching, of videocoaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.