Druten (Van Heemstraweg )

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Beneden-Leeuwen

Bij deze vestiging van Medipro in Beneden-Leeuwen is Elly de Vree werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Beneden-Leeuwen.

Druten

Van Heemstraweg 123

6651KH Druten

Elly de Vree

Er is parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. De lift bevindt zich links en rechts naast de hoofdingang. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste etage recht tegenover de ingang. Wanneer de deuren zijn gesloten dient u eerst aan te bellen. Navigatie-instelling: Noordzuidweg, 6651 KH Druten.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Beneden-Leeuwen

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Beneden-Leeuwen begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Beneden-Leeuwen reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat in 2021 niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.

    Lees hier alles over de werkwijze van Medipro tijdens de coronaperiode