Sittard (Kromstraat)

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Sittard

Bij deze vestiging van Medipro in Sittard is Joyce de Vaan werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Sittard.

Sittard

Kromstraat 23

6133AA Sittard

Joyce de Vaan

De voordeur is te openen via de zwarte knop links naast de deur. Aan de binnenkant zit, ook aan de linker zijde, een grijze knop met “push” om de deur weer te openen. Het centrum is volledig rolstoeltoegankelijk. U kunt naast het gebouw parkeren op ons eigen parkeerterrein en is gratis. Onze praktijkruimte in Sittard is uitstekend te bereiken met de auto. De praktijk ligt namelijk vlakbij Rijksweg Zuid. Met bus 30 of 33 vanaf het station Sittard naar de Geuweg en vandaar lopend (2 minuten, door een steegje) naar de Kromstraat. Men kan gewoon naar binnen gaan en plaats nemen op de stoelen, men hoeft zich niet aan te melden daar er niet altijd iemand aan de receptie is.

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Sittard

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Sittard begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Sittard reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.