Zwartsluis (Zomerdijk)

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Zwartsluis

Bij deze vestiging van Medipro in Zwartsluis is Gerda van der Voorst werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt uw begeleiding volledig op maat afgestemd. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging.

Zwartsluis

Zomerdijk 41 B

8064XB Zwartsluis

Gerda van der Voorst

Plan mijn OV-reis

Persoonlijke coaching in Zwartsluis

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Zwartsluis begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Zwartsluis reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching, of videocoaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.