Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Liesbeth Merkx

Roken is eigenlijk een “dubbele” verslaving! Een fysieke verslaving en een gewoonte. Als coach kan ik jou uitleggen wat die dubbele verslaving precies inhoud en hoe je hier op een goede manier mee om kan gaan en hoe je dus kan stoppen met roken. Ik kan jou ondersteunen, adviseren, motiveren, en stimuleren, tijdens jouw proces van het stoppen met roken. We doen het samen, maar je moet het zelf willen! Ik heb een HBO-achtergrond en naast mijn werk als stoppen met rokencoach ben ik ook MfN geregistreerd mediator. Vanuit die functie ben ik gewend om mensen te helpen bij het zoeken naar eigen, werkbare, oplossingen. Door de vele jaren dat ik coach ben heb ik intussen ervaring met alle doelgroepen. Ik heb een aanvullende opleiding gedaan om jonge ouders en zwangeren te begeleiden. Als jij in verwachting bent of een jonge ouder, ben je dus bij mij ook aan het juiste adres! Het geeft mij voldoening als jij ook kan genieten van een rookvrij leven!

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105743686