Stoppen met Roken Coaches. Maak kennis met het Medipro team.

Onze coaches

Medipro Stoppen met Roken Coaches

Alle Medipro coaches zijn ervaren, opgeleide professionals en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Medipro heeft een landelijk dekkend professioneel netwerk. Er is altijd een stoppen met roken coach bij u in de buurt. Bekijk alle Medipro vestigingen. 

Onze coaches stellen zich graag aan u voor! Als u op een coach klikt vindt u meer informatie over hem of haar. Ontdek zelf welke coach het beste bij u past. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Liesbeth Merkx

‘Roken is een verslaving en om te stoppen is het heel erg fijn als je daar specifieke begeleiding bij krijgt. Als coach bij Medipro wil ik jou graag helpen om jouw verslaving de baas te worden. Ik kan jou ondersteunen, adviseren, motiveren, en stimuleren in jouw proces van stoppen met roken. Ik heb een HBO-achtergrond en naast mijn werk als stoppen met rokencoach ben ik ook MfN geregistreerd mediator. Van daaruit ben ik gewend om mensen te helpen bij het zoeken naar eigen, werkbare, oplossingen. Het geeft mij voldoening als jij kan genieten van een rookvrij leven.‘

Inschrijfnummer Kwaliteitsregister Stoppen Met Roken: 18105743686