Stoppen met Roken Medipro – Amsterdam

Vind uw hulp bij stoppen met roken in Amsterdam

Bij deze vestiging van Medipro in Amsterdam is Caroline Vos werkzaam als coach. Zij kan u persoonlijk begeleiden als u definitief wilt stoppen met roken. De begeleiding, tips en adviezen worden afgestemd op uw individuele situatie. Het eventuele gebruik van medicatie tijdens het stoppen met roken traject kan met de coach worden besproken. Hieronder vindt u de adresgegevens van deze vestiging van Medipro in Amsterdam.

Amsterdam

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Caroline Vos

De praktijk is gevestigd in het hoge, gele gebouw van Regus. Parkeren kunt u op het parkeerdek rechts naast het gebouw. De locatie is rolstoelvriendelijk, er is een lift in het gebouw aanwezig.

Plan mijn OV-reis

 

Persoonlijke coaching in Amsterdam

Hulp bij het stoppen met roken vergroot uw kans op een succesvolle stoppoging tot wel tien keer. Uw coach in Amsterdam begeleidt u in 4 persoonlijke gesprekken gedurende uw stopproces. Tijdens het eerste consult wordt onder andere besproken of de inzet van een hulpmiddel wenselijk en mogelijk is. Op basis van uw persoonlijke situatie en belangrijke aandachtspunten, wordt de begeleiding volledig op maat afgestemd.

Wilt u liever niet naar de vestiging in Amsterdam reizen? Dan kunt u ook kiezen voor telefonische coaching, of videocoaching.

Vergoed zonder eigen risico

Door vrijwel alle zorgverzekeraars wordt het coachingstraject volledig vergoed. Dit geldt ook voor hulpmiddelen die als onderdeel van het coachingstraject worden gebruikt. Deze vergoeding gaat niet ten laste van uw eigen risico. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar over de vergoeding.

Bel Mij Terug

Twijfelt u over stoppen met roken of heeft u gewoon een vraag.